Schaats & Skeeler Producten.

De firma Chatter bv met John Oudt die gespecialiseerd is op het gebied van de ontwikkeling van nieuwe schaatsproducten en het bouwen van op maat gemaakte schaats onderstellen.
Zoals speciale buizen en klapmechanisme, En een klap Skeeler waar mee je op het asfalt de klapschaats techniek kan oefenen (rijd als een klapschaats op het ijs).
Wij bouwden voor Zandstra de eerste 3500 klapsystemen en ook de ideeën voor de andere modellen kwam bij ons vandaan.

Voor Cado Motus bouwden we de eerst modellen waar Trevor Marsicano en Bob de Jong op rijden en ook Bob de Jong is een gebruiker van de Sharp Master.

Ook nieuwe slijp technieken met Diamant slijpmaterialen zijn door Chatter bv ontwikkeld.

Zoals de Sharp Master en de Magnetic Diamont(magnetiche braamsteen met diamant in 2 verschillende grofheden 40/20 mic.)
Van de Sharp Master zijn in 4 jaar tijd ruim 2000 exemplaren verkocht, met gebruikers in het wereld beker, het marathon peloton, sub top schaatsers en recreanten. Ook van de Magnetic Diamont al meer dan 2500 stuks verkocht.

Wij verzorgen ook reparaties aan alle merken schaatsen.
Makkelijker schaatsen slijpen bestaat niet Meet the Sharp Master: hét precisie-slijpapparaat voor schaatsen waarmee u uw schaatsen snel, makkelijk en zuiver haaks slijpt.
Iedereen kan zelf schaatsen slijpen met de Sharp Master en ook afbramen is een fluitje van een cent. Past in de broekzak en kan dus overal mee naar toe!

Klik op onderstaande logo voor onze Webshop.
logo.gif
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus sollicitudin pellentesque et non erat. Maecenas nibh dolor, malesuada et bibendum a, sagittis accumsan ipsum. Pellentesque ultrices ultrices sapien, nec tincidunt nunc posuere ut. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam scelerisque tristique dolor vitae tincidunt. Aenean quis massa uada mi elementum elementum. Nec sapien convallis vulputate rhoncus vel dui.
sharp-master-logo-met-schaduw.png

Please publish modules in offcanvas position.